Tuesday, 24 January 2012

majlis tunang....my sister cahaya cinta ilahi....

asalamualaikum korang semua....dan salam sejahtera....






     eh eh dah lama sngt ila tak hupdate nie....buzy giler sampai ila x leyh nak hupdate blog....nak tahu tak ila nak cite apa hari nie..haha...harinie tarikh 24.1.2012 hari selasa....tarikh tunang akak saye pada 22.1.2012 hari ahad....memang meriah sngt suka la ila nie melaram...hahaha....ila gembira sangt akak ila da tunang....akak ila yang first...nah layan la gambar akak ila yang comel nie bila dia mekap....
 



Tuesday, 3 January 2012

papa i love u

assalamualikum semua..salam sejahtera...sihat?
    esok ila nak sekolah da ....rase sekejap je cuti..dan ila nak PMR....ila takut la nak PMR....
eh eh..korang nak tau tak..tadi ila tengok cite papa i love u...seronok sngt2....tapi hero dia x handsome la..haha..
first time ila tengok wayang x ramai org..hanya dalam 7/5 org..hehe..macam x seronok la...because ila tak suka sikit org macam sunyi sngt....k la korang layan la gambar nie ye.... gambar tu comel kaan mia....dalam cite nie dia sngt2 comel..ila suka dngn watak dia..hehe....ok la ila nak tido nie.....esok ila nak sekolah..and korang2 pon nak start sekolah kan....selamat bersekolah.....doakan ila ye belajar sungguh2..hehe..peace..(Y)
 

Sunday, 1 January 2012

happy besday kaklong...happy besday cahaya cinta ilahi...

assalamualikum korang...salam sejahtera...
    selamat tengah hari huhu...selamat hari isnin....eh harini korang cuti lagi an an..hehe....
harini 2.1.2012..eh eh..tarikh harijadi my sister..yang no. 1.... yang sebelah kanan tu la my sister...comel x macam muka ila...sama kan...haha..ok la ila xdew hadiah la nak bagi kt kaklong..hehe....semoga panjang umur dan murah rezeki...btw ila saaaayyyyaaaannnnnggg!!!!!! kaklong....ok la ila sakit tangan nie...nnti nak suoh mak ila urut kan..hayooo...hehe
     

    thanks sebab sudi singgah entry ila..dan sudi baca hehe.....